maanantai 1. marraskuuta 2010

Talvisarja 2011 alkaa!

Kesä meni ja syksykin on päässyt jo pitkälle. On pimeää, kylmää ja sateista. Eletään vuodenaikaa jolloin ihminen tekee vain välttämättömät asiat. Mielenvirkeyden ylläpitämiseksi hän panostaa harrasteissaan laatuun ja viihtyvyyteen. Paras harraste on sellainen, jossa useat viihde-elementit ovat läsnä, kuten kaverit, kilpailuhenkisyys, rajoja kokeileva suorittaminen ja voimakkaat tunteet. Kyläräätäli löytää nämä kaikki ominaisuudet mölkystä. Siksi onkin hienoa että talvisarja alkaa taas.

Talvisarja 2011
Paikka: Helsinki Petanquen halli Pasilan ratapihan veturitallilla.
Aika: Ensimmäinen pelipäivä ti 16.11. klo 18. Muut pelipäivät ovat 30.11, 14.12, 4.1, 18.1, 1.2, 15.2, 1.3 ja 15.3. Peliajat ovat aina 18.00-20.00.
Osallistumismaksu: Talvisarjaa järjestävän Kapun arvio on "naurettavan halpa. Koko talvi tulee maksamaan arviolta 10-15e/per hlö."

Säännöt ovat toistaiseksi samat kuin viimeksi, mutta ensimmäisen pelikerran aikana saattaa tulla pientä viilausta. Säännöt ovat lyhyesti seuraavanlaiset.

Talvisarja käsittää yhdeksän heittokertaa. Joka heittokerran aluksi, arvotaan sopivan kokoiset joukkueet. Pyritään pitämään joukkuemäärä maksimissaan viidessä per kenttä. Heitetään alkulohkot. Alkulohkojen viisi parasta menee finaaliin ja loput joukkueet B-finaaliin. Pisteitä saa kuusi parasta joukkuetta siten, että joukkueen jokainen jäsen saa sijoituksen oikeuttaman pistemäärän. Joukkueiden kokoonpanot siis vaihtuvat joka kerta, eli saadut pisteet ovat henkilökohtaiset.

Kaikki pelit heitetään 50:een pisteeseen, myös finaali, jossa heitetään kaksi peliä 50:een pisteeseen ja eniten pisteitä saanut joukkue voittaa osakilpailun. B-finaalissa heitetään yksi peli 50:een pisteeseen.

Vimeisellä heittokerralla 15.3. heitetään finaalikerta, jolloin jaossa on tuplapisteet. ja se heitetään singelinä jos mahdollista.

Pisteissä voitaisiin kokeilla muutosta edelliseen, eli mentäisiin kesän pistejärjestelmällä. Eli sijoituksen mukaan jaossa pisteitä 10, 8, 6, 5, 4, 2 ja 1. Tästä varmasti vielä erikseen sovitaan ensimmäisellä pelikerralla.

Nyt ei muuta kuin kertomaan kaverille. Erillistä ilmoittautumisohjetta ei tähän vielä ole laittaa, joten näillä näkymin paikalle ilmaantumalla ilmoittaudut mukaan.

Ei kommentteja: