torstai 5. toukokuuta 2011

Kesän mölkkycup käynnistyi eilen

Pelaajia ilmaantui paikalle 14, joista muutama ihan ensimmäistä kertaa. Tervetuloa uusille. Tälle kaudelle muokattiin pistesääntöä niin, että kaikissa vaiheissa - alkulohkot, finaali ja b-finaali - peli on jännittävä ja merkityksellinen. Käytiin säännöt läpi. Itse pelitapa oli kuin talvisarjassa. Nyt piti alkulohkoissa pärjätä päästäkseen ylipäänsä edes b-finaaliin. Sekä varsinaiseen että b-finaaliin pääsi 6 pelaajaa. B-finaalin voittajalle oli luvassa enemmän pisteitä kuin varsinaisen finaalin kahdelle viimeiselle. Näin ollen Keke on nyt pistetaulukossa viidentenä ensimmäisen pelikerran jälkeen.

Uutta pistesääntöä pidettiin hyvänä. Joskin kuusi pelaajaa on aivan enimmäismäärä samaan finaaliin. Pelit kestivät pitkään ja keilat matkasivat kauas, mikä taas vaikeutti peliä lisää. Peli-ilta oli hauska. Tästä se käynnistyi tämä mölkkykesä.

Tuohon viereiseen marginaaliin on laitettu pistetilanne. Lisäksi uutena taulukkona nähtävillä sijoitukset. Sitä tarvitaan, mikäli syksyllä kärkikolmikossa on cup-pisteissä tasatuloksia. Tuolloin sijoitukset ratkaisevat paremmuuden.

Finaalin pelaajat paremmuusjärjestyksessä pikkupisteillä:
Kapu, 93
Olivier, 89
Niko, 87
Petsku, 63
Tony, 59
Topfox, 58

b-finaalin pisteet:
Keke, 100
Sami, 78
Jorge, 53
Sascha, 41
Jukka, 24
Carmen, 13

Ei kommentteja: