torstai 8. syyskuuta 2011

Cup ratkesi ennen viimeistä kierrosta

Ennen toiseksi viimeisen cup-osakilpailun alkamista Olivierilla oli vielä mahdollisuudet päihittää Kapu, mutta niin vain kävi että ylivoimaisesti koko kesän pelannut Kapu vei koko cupin itselleen. Palkinnonjako viikon päästä, kun kokoonnumme pelaamaan viimeisen kerran tänä kesänä Katri Valan puistoon cupin merkeissä.

Pelattiin kuudessa kolmen pelaajan alkulohkossa. Koitin saada kaikkien kirjanpidon, mutta kuutoslohkon kirjanpidosta sain vain osan (syynä mm. revennyt ottelupöytäkirja).  Finaaliin menijät olivat lohkoissaan sen verran varmoja viimeistelijöitä, että jouduttiin ratkomaan finaalin heittojärjestys mölk-outilla. Mukava näitäkin nähdä. (B-finaalin osalta taulukkoa korjattu. Pahoittelen laskuvirheitäni.)Ensi viikolla siis pelataan viimeisen kerran cupia. Cupin voitto on ratkennut, mutta ainahan pieni mölkkyturnaus keskellä viikkoa piristää. Kapu saa pelien päätteeksi tuolloin tuon varsinaisen Helsinki Mölkky Cupin, jonka sponsoroi tänäkin vuonna Urheilu-, raittius- ja walistusseura Wanhat Parrat ry. Käydään myös läpi sitä miten, milloin ja missä pelataan talvella, joten kannattaa tulla kuulemaan ja mahdollisesti vielä myös vaikuttamaan asiaan.

English abstract for our international players.
Kapu won the Helsinki Mölkky Cup just one round before the last tournament. We'll play the last cup tournament of summer 2011 next week: Wednesday 14th September starting at 6 p.m. After the tournament we celebrate Kapu's victory in the Helsinki Mölkky Cup.

We are playing the Mölkky winter cup starting some day in October. You'll have more information next week.

Ei kommentteja: