perjantai 3. heinäkuuta 2009

Kesän pelaamiset

Helle vetää veteläksi, ja mölkky on silloin sopivan leppoisaa ajanvietettä. Katri Valan puistosta löytyy onneksi myös isojen lehtipuitten varjoa heittelijöille. Vaikka Helsinki Mölkky Cup onkin tauolla heinäkuun ajan, keskiviikkopelit jatkuvat.

Viime viikolla en itse päässyt mukaan, mutta kuulemani mukaan tuolloin pelattiin pienimuotoinen haastepeli joukkuein, jossa tarkoitus oli laittaa paremmuusjärjestykseen Rööperin Palikat ja Wanhat Parrat. Rööperin Palikat voitti, enkä ehkä juuri tuosta syystä ole saanut kovin hyvää raporttia meidän WP-edustusjoukkueeltamme. Julistettakoon siis Rööperin Palikat kesän hallitsevaksi mölkkyjoukkueeksi pääkaupunkiseudulla, ainakin MM-kisoihin asti. ;)

Viime keskiviikkona pääsin itse mukaan, ja mukavat heittelyt saimme aikaiseksi. Porukkaa on näin kesällä ollut vähänlaisesti, kymmenkunta pelaajaa tai allekin, mutta useasti joku uusi ilmaantuu paikalle mukaan. Se ei vaadi muuta kuin reipasta esittäytymistä.

Puolet omasta MM-joukkueestani oli kasassa, kun Simon kanssa pelattiin parina. Täytyy todeta heittojen tasosta, että toivottavasti huippukunto ajoittuu itse MM-kisoihin. Sen verran tuli huteja, että hirvitti. Kenties syynä oli helle ja vääränlainen nestetankkaus. Olisipa mukava saada mahdollisimman monta MM-joukkuetta harjoitusturnaukseen ennen kisoja. Ehdotan päiväksi keskiviikkoa 12.8. Mitäs tuumaatte?

Ei kommentteja: