perjantai 6. marraskuuta 2009

Talvisarja alkaa

Hieman lyhyellä varoitusajalla ilmoitan talvisarjan alkamisesta. Kaikki mölkystä kiinnostuneet tervetulleita mukaan. Lainaan tähän suoraan Kapun (joka vastaa talvisarjan järjestelyistä) viestin.

Varasin pentankkihallilta tuon pitkän päätyradan talvicuppia varten. Heittopäivät ovat: 10.11, 24.11, 8.12,15.12, 5.1, 19.1, 2.2, 16.2, 2.3, 16.3. Kellonaika on aina klo 1800-2000 ja päivät tiistaita. Rata on sen verran pitkä, että siitä saa tehdyksi kaksi pelikenttää. Radan hinta on 14e/tunti. Rata on varattu aina kahdeksi tunniksi kerralla. Kymmenen heittokertaa tekee yhteishinnaksi 280e. Eli jos heittäijä on 20, niin hinta on silloin 14e, per lärvi/koko kausi. Kerään imoittautumisia tuonne 24.11 olevaan heittokertaan asti, jonka jälkeen jaetaan tuo 280e osallistujien kesken. Ja maksu maksetaan WP-ry:n tilille. Jos heittäjiä ei tule tarpeeksi, niin loput heittokerrat voi perua. Vierailevilta heittäjiltä peritään maksua 3e/kerta.

Heittosysteemi on seuraava:

Talvisarja käsittää 10-heittokertaa. Joka heittokerran aluksi, arvotaan sopivan kokoiset joukkueet. Pyritään pitämään joukkuemäärä maksimissaan viidessä per kenttä. Heitetään alkulohkot. Alkulohkojen viisi parasta menee finaaliin ja loput joukkueet B-finaaliin. Pisteitä saa kuusi parasta joukkuetta siten, että joukkueen jokainen jäsen saa sijoituksen oikeuttaman pistemäärän. Talvisarjassa pisteitä tulee yksilöille, eikä siis joka pelikerta muuttuville joukkueille.

Kaikki pelit heitetään 50-pisteeseen, myös finaali, jossa heitetään kaksi peliä 50-pisteeseen ja eniten pisteitä saanut joukkue voittaa osakilpailun. B-finaalissa heitetään yksi peli 50-pisteeseen.

Vimeisellä heittokerralla 16.3. heitetään finaalikerta, jolloin jaossa on tuplapisteet. ja se heitetään singelinä jos mahdollista.

Nyt sitten ilmoittautumaan. Ensimmäinen kerta on siis ensiviikon tiistaina petankkihallilla kello 1800-2000. Olkaa paikalla 15min ennen alkua.
Petankkihallilla tarkoitetaan siis Helsinki Pétanque ry:n hallia Pasilassa.

Ei kommentteja: