sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Mölkyn SM-hallikisa lähestyy

Pääkaupunkiseudun talvisarjassa on jo 23 pelaajaa päässyt sarjapisteille. Hienoa! Tiedä sitten onko se odotettua, mutta ainakin ansaittua, että kärjessä on tällä hetkellä hallitseva hallikisojen SM-hopeamitalisti Juha. Toinen hallitseva hopeamitalisti, eli Jukka2, pelaa myös mukana talvisarjassa. Muiden arvokisamenestyksestä allekirjoittaneella ei ole tietoa. Upeaa että saimme tälle talvelle hyvät harjoittelumahdollisuudet luotua tämän talvisarjan avulla, niin tulevista hallikisoista saadaan entistä kovatasoisempi. Ymmärtääkseni moni meistä aikoo osallistua tuohon helmikuun ensimmäisenä lauantaina pelattavaan arvokisaan.

Itse olin viime tiistaina estynyt osallistumaan talvisarjaan, joten päivitys sarjatilanteeseen on tehty Japen kirjanpidon pohjalta. Kiitän Jappea.

Mölkyn SM-hallikisat pelataan siis 6.2.2010 Lahden Energiahallilla. Viimeinen ilmoittautumispäivä on tänään(!). Tässä linkki itse kisasivulle, josta löytyy ilmoittautumisohjeet ja mukaan ilmoittautuneet joukkueet. Kisa pelataan siis parijoukkuein, joita tällä hetkellä näytti ilmoittautuneen jo 39.

Talvisarjan jäljellä olevat kisapäivät ovat 19.1, 2.2, 16.2, 2.3 ja 16.3. Viisi kisaa takana ja viisi edessä, eli puolivälissä mennään. Sijoitukset eivät ole siis vielä kiveen hakattuja. Muistaakseni sovimme ensimmäisessä osakilpailussa, että 6 parasta osakilpailutulosta otetaan mukaan kokonaistulokseen. Talvisarjaan mukaan haluavat uudet pelaajat voivat tarkistaa ohjeet ja säännöt vaikka tästä kirjoituksesta: Talvisarja alkaa.

Ei kommentteja: