maanantai 26. huhtikuuta 2010

Katri Valan puiston katsastus

Kävimme tutustumassa pienellä porukalla missä vaiheessa Katri Valan puiston remontti kulkee. Lopputalvesta siis tiedustelin rakennusvirastosta kentän käyttörajoituksia ja tuolloin viesti oli, että mölkkyäjät ovat enemmän kuin tervetulleita. Annoin aikataulumme tiedoksi ja luvattiin että Vapun jälkeen pelialustaa löytyy, vaikka kentällä remontit jatkuvatkin.

Hieman hirvitti kun puiston portailla oli rakennusryömaan portti, mutta puiston alueelle pääsi esteettä kiertämällä puistoon johtavaa autotietä pitkin.
Ison kenttäalueen pintatyöt olivat vielä kesken. Kentän kokoa ollaan pienentämässä ja sinne näyttää tulevan enemmän valaistusta, mikä on hyvä. Iso kenttä oli pinnaltaan täysin isoa sepeliä, eli hiekka puuttui. Kuitenkin muistin luvatun, että sinne järjestetään jo heti meidän kesäsarjan alkuun yksi alue, jossa voi pelata mölkkyä. Iloksemme viesti oli mennyt urakoitsijalle perille ja sinne oli tosiaankin järjestetty ympäröivästä myllerryksestä huolimatta meille pieni peliareena. Silmämääräisesti arvioiden alue vaikutti pieneltä ajatellen useampia pelaajia kerrallaan, mutta kun otimme mittoja ja laskeskelimme, niin hyvin siihen saatiin sopimaan neljäkin pelialuetta tiiviisti ja kolme väljästi.

Kentän hiekka vaikutti pehmeältä. Muurin reunalta hiekan alla oli kahdessa kohtaa sementtilaatat, jonkalaisen päällä mölkky kimposi väistämättä. Muutoin alusta oli sopivan tuntuinen. Ei jarruttanut eikä pomputtanut liikaa. Pelattiin porukalla muutama koepeli, ja hyvin kulki. Kellekään ei tullut mieleen syyttää kenttää epäonnistumisista. Tosin muita syitä kyllä löytyi.

Päivän sitaatti: "Antaa mölkyn valita". Tilanteessa, jossa ei ole täysin varma haluaako osua siihen keilaan mitä tähtää.

Ei kommentteja: