keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Kesän alku paketissa

Kesän alkupuolen viisi osakilpailua on nyt pelattu ja seuraavan kerran jatketaan 2.8. Syksyllä vielä 4 osakilpailua jäljellä. Nyt on Rööperin Palikoilla kova neloisjohto. Lisäksi Tuiskun kutsuma vahvistusmies Olivier tuli viimekertaiseen kisaan mukaan ja pesi kaikki voittamalla itselleen 10 cup-pistettä. On ne vahvoja. Toivottavasti tämä tsemppaa Wanhat Parrat parempiin suorituksiin syksyllä. No, tämä vastakkainasetteluhan on vain tarkoitettuu tsemppaamaan kaikkia hyviin suorituksiin. :) Vieressä marginaalissa näkyy päivitetty pistetilanne.

Muistakaa että pelataan läpi kesän aina maanantaisin siellä Katri Valan puistossa samaan aikaan. Ne on hupipelejä, mutta Kyläräätäli saattaa joskus tuoda sinne jonkin pienen palkinnon mistä kisata. Kenttä alkaa olla jo suurimmaksi osaksi täysin pelikuntoinen vaikka puistossa kunnostustyöt vielä jatkuvat.

Ja sitten pieni selostus Saksasta, jossa pelattiin mestaruuskisat viikkoa ennen Juhannusta. Olimme siellä nelihenkisenä joukkueena edustamassa Wanhat Parrat -yhteisöä. Kaksi vuotta aikaisemmin oltiin aivan viimeisimpiä. Sijoitus tuolloin oli yhdeksäs. Tällä kertaa joukkueita oli paikalla peräti 22. Tavoite oli parantaa aiempaa sijoitusta, eli olla vähintään kahdeksas. Tässä onnistuttiin. Ensimmäisen päivän alkulohkon jälkeen suoraan jatkoon menijät pelasivat jatkolohkoissa, joiden tarkoitus oli rankata joukkueet paremmuusjärjestykseen sunnuntain pudotuspelejä varten. Rankingissa meidän joukkue oli paras ensimmäisen päivän jälkeen ja näin sitten seuraavana päivänä vastaan tuli 16. sijalle sijoittunut joukkue. Tuosta päästiin hädin tuskin jatkoon, mutta kuitenkin tiukan pelin jälkeen olimme kahdeksan parhaan joukossa. Seuraavassa pelissä sitten tulikin noutaja. Sijoitus siis kahdeksan parhaan joukossa, mutta kisajärjestäjä laittoi lopulliset sijat järjestykseen rankingin mukaan, joten lopputulos meille oli viides sija. Ja olipa tapahtuma taas vallan mainio. Haikein mielin sieltä palattiin Suomeen. Ja pelaamassa olis siis allekirjoittanut, Jappe, Heikki ja Jukka.

Ei kommentteja: