perjantai 3. helmikuuta 2012

Joukkuesarja 5. osakilp. - Teams 5th tourn.

PÄGY oli kokonaan poissa ja TAP Teamista oli vain Artturi yksin paikalla. Yksin ei voi edustaa koko joukkuetta, mutta saa kyllä pelata. Eli Artturi mukana otteluissa, muttei kerännyt pisteitä joukkueelleen. Kaiken kaikkiaan vain viisi joukkuetta sai pisteitä ja kuten säännöissä sovittu, niin pienimmät pisteet jätettiin jakamatta. Kiitos ottelupöytäkirjoista Japelle.

PÄGY didn't show up and TAP Team had only one team member present. Artturi from TAP Team played though he couldn't get any cup points for his team. It's said in the tournament rules that the smallest cup points are not in use in this kind of situation.


Tilanne on nyt ennen ensi keskiviikkona pelattavaa viimeistä osakilpailua, että MJ Pystyryöstö ja Mas Que Nada kisaavat voitosta. Tsa Tsa Tsaan voittoon vaadittaisiin paitsi voitto, niin se että edellä mainitut eivät ilmaannu paikalle.

Mikäli päädytään tasapisteisiin, niin voittaja ratkotaan urheilullisesti. Varautukaa siis lisäaikaan. Palkintojenjako on heti kun voittaja on ratkennut.

Next Wednesday we play the last team tournament for this winter and we'll have a winner which is either MJ Pystyryöstö or Mas Que Nada. Tsa Tsa Tsaa doesn't have realistic chances though theoretically they also have a nanosmall chance to win. If the points are even in the end of the tournament we will play more to solve the real winter team champion.

Ei kommentteja: