keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Talvisarja 8. osakilp. - Winter Cup 8th tourn.

C-alkulohkon ottelupöytäkirja kadoksissa, mutta muuten tulokset tässä ihan oikein. The documents of starting group C is missing but the overall results are correct.
(korjaus 10.2.2012: JukkaH ei pelannut ja nyt oikeaksi korjattu hänen tilalleen Juha. Pahoitteluni. Ja korjaan tämän myös tuonne kokonaistilanteisiin, eli 2 cup-pistettä Juhalle ja 2 pois JukkaH:lta.)

Kolme pelikertaa vielä jäljellä. Three more left.
Ke 15.2./ Wed 15th Feb
Ke 29.2./ Wed 29th Feb
Pe 9.3./ Fri 9th March


Viimeisellä pelikerralla pelataan todella singelinä ja tuolloin myös Talvisarjan voitosta kamppailevat sijoitetaan eri alkulohkoihin. Huomioikaa, että pelipäivä on perjantai tuolloin. Silloin juhlitaan mestarin kanssa.


Last tournamet day is friday. Then we will celebrate the new champion. The last tournament is going to played as single and the top 3 or 4 or 5 players will play in different starting groups.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ilmeisesti muiden pisteet ovat unohtuneet edelliseltä cup-kierrokselta? Markon kanssahan me tuo voitettiin ja hän nousi ymmärtääkseni toiseksi...

Tontsa

Tony Vuori kirjoitti...

Markolta jäi laittamatta tuo 8 pistettä viime kisasta, mikä nyt on päivitetty. Muiden pisteet oli laitettu jo. Kiitos kun huomasit.

Anonyymi kirjoitti...

Meinaakko laittaa tilanteen taululle ennen seuraavaa kertaa? Luulen sen itse kyllä tietäväni, mutta esim. Marko on yleensä ihan pihalla kun puhutaan numeroista...