keskiviikko 3. kesäkuuta 2009

HCM-osakilpailu 3/8

13 urheasti säätä uhmaavaa mölkkyäjää kokoontui tänään Katri Valan puistoon mittelemään cup-pisteistä. Vettä ripsotti ja tuuli oli kova. Erityisesti suorituksiin vaikutti nimenomaan tuuli, joka puhalsi jatkuvasti kovana ja välillä niin kovina puhureina, että yksittäisiä keiloja kaatuili. Näin kovassa tuulessa jo alle kymmenen metrin heitot olivat uskaliaita, ja ohiheittoja nähtiin paljon. Yksi uusi mölkkyäjäkin saatiin paikalle. Huhut kertoivat hänen olevan petankkimiehiä, ja jälkeen päin heittoja kehuttiin hyviksi, vaikkei mies finaaliin asti päässytkään.

Pelattiin kolmessa 4-5 hengen arvotuissa lohkoissa, joissa pelitapa oli jo vakiintunut kolme peliä sovittuine aloitusjärjestyksineen. Kustakin lohkosta finaaliin 2 eniten pisteitä kerännyttä. Finaalissa pelattiin yksi peli 70 pisteeseen asti siten, että pelin aloitti alkulohkoissa eniten pisteitä kerännyt, joka tänään oli Kaitsu käsittämättömän murskaavalla 148 pisteen tuloksella.

Finaali oli jännittävä, ja tässä vaiheessa cupissa on kahden selvästi muista irtaantunut kärki, Tomppa ja Kaitsu. Päivitetty cup-tilanne tuossa viereisessä marginaalissa. Tämän päivän finaalipelin tulokset:
1. Heikki, 70, 6 pistettä
2. Kaitsu, 65, 4 pistettä
3. Tomppa, 57, 3 pistettä
4. Juha, 55, 2 pistettä
5. Samppa, 46, 1 piste
6. Tontsa, 45, ei pisteitä.

Ei kommentteja: