lauantai 13. kesäkuuta 2009

Mölkkyä Saksassa ja Hollolassa

Kohtapuoliin lähden kohti Hollolaa ja legendaarista Pirtti Open kisaturnausta. Parhaillaan Jappe on Saksassa, Nürnbergissä ottamassa osaa Deutsche Mölkky Meisterschaft 2009 -kisaan. Kisat alkavat tänään. Tässä hänen ennakkotunelmiaan.

Terveiset täältä kaukaa etelästä Nurbergin kaupungista Saksasta.

Perille on päästy kulkemalla 2 linja-autolla, metrolla, 2 lentokoneella.
Airberlin yhtiön Airbus A 319 koneilla lennot menivät mukavasti vaikka Hampurissa sivutuulta olikin melkoisen paljon laskussa.

Tälläisen satunnaisen matkaajan kannattaa tarkastaa matkapuhelimesta aika kun saapuu uuteen maahan. Saattaa muutoin käydä niin että juoksee lentoasemalla portille vain huomatakseen että bording alkaa tunnin päästä.

Nurbergin kaupungilla oli normaali perjantai ilta. Ihmiset kävivät kaupoissa ja turistit pörräsivät ympäriinsä. Kalja oli halpaa ja hyvää.

Satunnaisen matkailijan elämä on mennyt helpoksi kun pystyy läppärillä katsomaan uutiset ja muutkin ohjelmat. Ei tarvitse katsoa ollenkaan paikallisen rtl kanavan ohjelmaa vaikka siitä voisi oppia muutaman sanan lisää korkkari saksan jatkeeksi.

Huomenna sitten alkavat pelit kello kymmenen aamulla. Täytyy suunnitella nesteytys hyvin että ei tule hypotermiaa vai mitä se nyt oli.....

päätän raporttini tähän.

-Jappe

1 kommentti:

TV kirjoitti...

Voi ei, kun en tänä vuonna päässyt Saksaan mukaan. Ensi vuonna sitten aivan varmasti.